Nosite skinny farmerke i budite u trendu i ove jeseni

Iako su mnogi predvideli "kraj" ovom odevnom komadu u ovoj sezoni, uske farmerke ili "skinny jeans" se i dalje nalaze među popularnim modnim kombinacijama...

Slažemo se da su prošle sezone donele odlične nove stilove, od kilota do dečačkih modela farmerki, ali moramo reći da su nam uske farmerke i dalje među najomiljenijim. Jednostavan kroj koji svima stoji i pristaje svakoj građi, odlične za dnevnu, ali i noćnu varijantu i modeli koji se savršeno slažu uz bilo koji gornji deo i obuću. Jednostavno su savršeni ženski odevni komad. Jedina stvar koja može biti negativna, jeste da vaš stajling izgleda isto i monotono. Zato smo odlučili da vas inspirišemo sa nekoliko ideja, koje će sigurno unaprediti vaš stajling, ali i poboljšati vaš jesenji izgled.

Evo kako treba da nosite uske farmerke, ove jeseni:

1. Uske farmerke, visokog kroja sa polu-dubokim čizmama na šniranje;

2. Uske farmrke uz popularne papuče sa zanimljivim dezenom i košuljom na kopčanje. Košulju možete potpuno uvući ili uvući samo jedan kraj;

3. Uz opuštenu teksas jaknu i kožne cipele;

4. Špicaste baletanke i dugi kaput koji  se širi od struka su savršena kombinacija za odlazak na posao, poslovni ručak ili opuštenu večeru.

5. Za laganiju kombinaciju, preporučujemo lagani pončo preko rolke ili klasične bluze sa dugim rukavima i naravno uske farmerke. Od obuće možete izabrati jesenji veliki trend - cipele ili patike sa visokim (debelim) đonom.

6. Gležnjače i uske farmerke su stvorene jedno za drugo;

7. Jesenja moda ne može ni ove godine proći bez velikih džempera i uskih farmerki koje odlično idu za opušteni odlazak u kafić ili šetnju po gradu.

8. Ove sezone su takođe popularne baletanke na vezivanje. Takve baletanke u nekoj jarkoj boji možete iskombinovati sa uskim farmerkama kako bi došle do izražaja i somotskim kaputom u istoj ili sličnoj boji.

9. Kožna jakna i udobne patike, uz uske farmerke? Zašto da ne!

10. Upadljiva, sjajna jakna, "it" tašna" i "kripers" patike su odlična jesenja kombinacija, naravno - uz uske farmerke.

11. Birajte dvobojne kombinacije - a naročito obratite pažnju na crnu i belu varijantu.

12. Kratke, "krop" uske farmerke i slojevito oblačenje - duga lepršava tunika sa džemperom i zanimljivim kaputom preko njih.

13. Mrzi vas da tražite posebnu kombinaciju? Jednostavno obucite duks sa kapuljačom i uske farmerke,  a preko prebacite jaknu u maslinastoj boji. Izgledaćete šik i trendi.

14. To što je napolju hladnije vas ne može sprečiti da nosite haljine. Obucite haljinu preko uskog dćempera i uskih farmerki. Dobićete instant zanimljivu modnu kombinaciju.

Inspirativne predloge pogledajte u galeriji fotografija.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group