No Fear x H&M: kolekcija koja ima cilj da svet učini boljim i ravnopravnijim za sve žene

Članice "The Skate Kitchen" igraju glavnu ulogu u kampanji, utirući put progresivnoj i inkluzivnoj generaciji mladih žena.

Za jesen 2021. godine H&M je partner sa kultnim američkim brendom klizaljki i street odeće No Fear, hrabro otkrivajući svoju naraciju i redefinišući koncept straha za mlade ljude širom sveta. No Fear je osnovan 1989. godine – dostigao je vrhunac popularnosti 1990-ih i ranih 2000-ih – i danas je ponovo u centru pažnje.

Brend takođe dobija ženstveniju perspektivu uz pomoć "The Skate Kitchen", ženskog skejt tima sa sedištem u Njujorku koji zajedno kreira i vodi kampanju. Kolekcija se poigrava predimenzioniranim i bodycon siluetama kroz nadograđene osnovne komade i impresivne grafičke dizajne, logotipe i ilustracije.

Ova saradnja izaziva mentalitet „Bez straha“ za progresivnu i inkluzivnu generaciju mladih žena i predstavlja kolekciju od 23 komada, uključujući majice, košulje, dukserice, trikotažu, jakne, kombinezone, patike sa grafičkim logotipom ili ilustracijama. Pored toga, kolekcija uključuje 11 modnih dodataka poput torbi, kapa, šalova i stikera.

Osnovna paleta boja kreće se između živopisne zelene, crne i bele, dok se komadi napravljeni u saradnji sa "The Skate Kitchen" kreću u paleti boja bež, kaki braon, zelene i crne.

Članice “The Skate Kitchen” otvoreno govore o uključivanju žena u bolji i ravnopravniji svet i neustrašivo stoje pred izazovima, željne da isprobaju nove stvari i „učine ih svojima“. "Svako može biti uplašen, ali mentalitet No Fear je da pogledate strah i srušite ga", kaže Rejčel Vinberg, članica benda „The Skate Kitchen“.

"Neverovatno je što "No Fear" ponovo oživljava u saradnji sa brendom H&M i što zajedno stvaramo neke pesme sa "The Skate Kitchen". Veoma smo ponosni što se naš glas prenosi na sledeću generaciju, ohrabrujući je da bude svoja i da se bori za ono za šta veruje etosom „No Fear“ koji će je zaštititi “, rekao je Hamish Morjaria, šef brend partnerstva i licenciranja kompanije No Fear.

„Uzbuđeni smo što radimo sa „No Fear“ i The Skate Kitchen na ovoj dinamičnoj kolekciji. Siluete balansiraju između predimenzioniranih i užih, sve sa opuštenim, uniseks osećajem, dok su grafički logotipi i diskretni detalji koledža ključni. Nadamo se da će mladi ljudi širom sveta dobiti poruku ovog partnerstva - postavite svoja pravila i ne dozvolite da vam strah ometa snove“, kažu iz brenda H&M.

No Fear x H&M kolekcija biće dostupna u odabranim prodavnicama, kao i onlajn na hm.com od 21. oktobra.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group