Nike predstavlja zimsku kolekciju koju će ljubitelji trčanja obožavati

Nike predstavlja novu kolekciju za trčanje dizajniranu da vam omogući da trčite čak i zimi i osećate se toplo i udobno bez obzira na vremenske prilike.

Da biste udobno trčali zimi, morate odabrati pravu opremu. Nike godinama razvija tehnologije i proizvode koji omogućavaju sportistima da treniraju zimi i izvuku maksimum.

Ovogodišnja kolekcija ističe jakne za trčanje koje koriste Nike Therma-FIT tehnologiju, koja kombinuje tkaninu za upravljanje toplotom. Izdržljiv vodootporni premaz pouzdano štiti od vlage, a takođe možete da podesite ventilaciju pomoću patent zatvarača.

Lagana Nike Shieldrunner jakna je napravljena da izdrži bilo kakvu kišu ili vetar, dok održava toplotu. Dizajnirane imajući na umu životnu sredinu, ove jakne su napravljene od najmanje 50% recikliranih poliesterskih vlakana.

Patike za trčanje za hladno vreme takođe imaju svoje karakteristike. Na primer, popularne patike Pegasus Trail 3 GTX trail dobile su dodatni sloj GORE-TEX materijala, koji štiti stopala od vlage, a dodatne čarape sprečavaju ulazak vode i prljavštine.

Nike Pegasus 38 Shield ima izolovani gornji deo sa posebnim vodootpornim premazom, koji je veran pratilac pri trčanju gradskim ulicama. Gazeći sloj patike podseća na zimsku gumu i pruža pouzdanu vuču, pomažući vam da se samouvereno krećete po klizavim ulicama. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group