New Year, New Trends - 7 trendova koji će nas osvojiti tokom 2022.

Modni insajderi su već počeli da ih nose, a vi?

Možda nismo bili u prilici da dočekamo Novu godinu kako smo želeli, ali otvara se novo poglavlje knjige koje treba ispisati najlepšim redovima. Godina 2022. koja je upravo počela budi u nama nadu koja nam je očajnički potrebna i pozitivnu energiju za novi početak koji tražimo.

Isto važi i za modnu industriju, svet koji bolje od ikoga zna kako da pretvori naše snove u stvarnost. Kao što smo mnogo puta naglašavali, trendovi su mehanizam industrije da evoluira odeću, da pokrene proizvodnju i zadovolji zahteve žene. Moda ne prestaje da komunicira sa zajednicom, kulturom i društvom, pažljivo slušajući šta nam je potrebno. Pa šta će predložiti za 2022. godinu? Kako će se moderne žene oblačiti ove godine?

Pogledajte galeriju fotografija i otkrijte 7 trendova koji će preovladavati u novoj godini. Neki su nam poznati i pratiće nas 2022. godine, a drugi su novi. U svakom slučaju, tu su da nas osveže, a moderne devojke će nam pokazati put.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group