Moda - Trend

Neodoljive Jogger pantalone savršene za kraj leta

Ako vam nedostaje jedan modni detalj koji će upotpuniti vaš izgled na odlasku leta, preporučujemo vam Jogger pantalone.

Ove sezone su posebno popularne plišane varijante, koje deluju šik i elegantno. Idealne za postizanje sportskog i ležernog izgleda, ali i neočekivano elegantnog koji vam je potreban za koktel žurke, one su jednostavne za kombinovanje sa širim asortimanom odevnih predmeta, kao i obuće, i postale su opšti hit za prelazni period koji nam sleduje.

Meke i baršunaste, Jogger pantalone, idealne su za sve dnevne varijante izlazaka. U njima ćete se osećati komotno i nesputano kakve god izazove pred sebe da postavite. 

Ove pantalone su toliko jednostavne za kombinovanje, da vam je uz njih potrebna samo obična bela majica i patike, kako biste izgledali sasvim moderno. Za opuštenu dnevnu varijantu, predlažemo vam kratak sivi duks i lila pantalone, dok za upečatljiviji izgled, možete potražiti gornji i donji deo od istog materijala i boje, što ćete ukombinovati sa neutralnim modelom patika. Kratke teksas jakne mogu biti vaš šlag na torti. 

Kada sa ravne obuće pređete bilo na niske štikle ili visoke potpetice, izgledaćete savršeno izazovno. Majice, lagane varijante koje padaju sa ramena ili tanje majice tamnijih nijansi, savršeno se slažu uz ove famozne pantalone. I dok štikle podižu vašu figuru, plišane pantalone daju obrisima vašeg tela fantastičnu siluetu, zahvaljujući čemu izgledate atrakivno i veoma šik.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group