Moda - Trend

Najprijatniji džemperi za neumoljivo hladne zimske dane

Kada zimski dani postanu zaista neumoljivi, izlazak iz kuće bez toplog džempera je nezamisliv.

Gde god da planirate da idete nežni i topli zagrljaj džempera je onaj koji pravi razliku. Danas postoji zaista mnogo stilova, kombinacija, dezena i krojeva džempera od kojih sigurno, čak i ako niste naročit ljubitelj tkanih odevnih predmeta, možete da odaberete onaj koji laska vašoj pojavi. Džemperi su dakle ultimativni detalj u jesenjim i zimskim danima a obnova njihove kolekcije zvuči vrlo primamljivo.

Ako ste u potrazi za džemperom u novom koloru, dezenu ili sa nekim zanimljivim vezom, naša današnja tema bi vas mogla inspirisati. Sakupili smo za vas na jednom mestu vrlo zanimljivu kolekciju džempera koja će odgovatai vašem sportskom, ležernom, elegantnom i poslovnom stilu. Bilo da vam je potreban novi topli džemper za svakodnevno nošenje, neke posebne prilike, izlazak na kafu sa prijateljicama ili neku drugu avanturu koju imate u planu.

OVERSIZED DŽEMPERI

Posebnu kategoriju čine ovezsized varijante džempera koje nam dolaze u nežnim neutralnim bojama, pastelnom koloru i u intenzivnim bordo i braon tonovima. Kao stvoreni za sve vas koji volite da vam je dovoljno toplo bez da žrtvujete svoj stil. Idealni za nošenje preko uskih farmerki uz kožne čizme do kolena.

DŽEMPERI SA ROLKAMA

Ako ste u potrazi za elegantnijim modelom, koji je dovoljno udoban za nošenje, vaš izbor može da bude džemper sa dodatkom u vidu rolke. Meki, prijatni i tako topli ovi džemperi vas neće izneveriti čak ni kada su napolju temperature vrlo niske.

DŽEMPERI SA PRINTOM

Jedan print je posebno popularan ove zime a ako već niste otkrili o čemu je reč, tu smo da zagolicamo vašu maštu. Animal print koji prikazuje leopardove, zmijske i zebrine šare, je onaj na koji bi trebalo da obratite pažnju.

Zavirite u našu galeriju i otkrijte kakve vam džempere donosi zima 2021. godine.

Ž.J.

Izvor: Cosmopolitan

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group