Najelegantnije čizme sa kvadratnom petom koje kombinuju sofisticiranost i udobnost

Čizme koje ćete nositi svakog trenutka u danu.

Kada pomislimo na komade koji pripadaju zimskoj kapsul garderobi, čizme su jedna od naših prvih misli. Ovo je stil cipela koji nas greje i na najnižim temperaturama, a za svaku moguću priliku možemo pronaći savršen par. Tipičan primer su čizme sa kvadratnom petom, koje su sastavni deo dnevnog i noćnog stila.

Razlog zašto su čizme sa kvadratnom petom toliko bitne u ženskoj garderobi leži u kombinaciji udobnosti i elegancije. Udobne su jer oblik potpetice obezbeđuje stabilnost pri hodu, pa se nećete osećati umorno koliko god sati da ih nosite. Oni su stilske jer su jedan od najlaskavijih modela. Ovaj stil čizama se čak savršeno kombinuje i sa suknjama i haljinama, kao i sa pantalonama ili odelima, što ga čini još vrednijim. Što se nijansi tiče, kolekcije brendova nude širok izbor. Crno-braon čizme su svakako obavezne, a ako želite da eksperimentišete, par u crno-beloj boji će obnoviti vaš stil.

U našoj galeriji možete otkriti favorite modnih insajdera:

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group