Moda - Trend

Način stilizovanja slip haljina ove jeseni

Jesen je zakucala na naša vrata i donela nam neminovnu potrebu za promenom garderobe.

Ostavili ste po stranu većinu letnje garderobe i zagrlili svoje omiljene lagane džempere, ali jedan detalj se još uvek može naći u toj famoznoj jesenjoj priči, iako mu obično tu nije mesto. Reč je o neodoljivoj slip haljini. Spavaćica - haljina, kao stvorena je za izražajan jesenji autfit.

Ako ste poput mnogih nakon otkrića nošenja donjeg rublja kao garderobe u javnosti rešeni da ove jeseni zablistate, imamo za vas predlog – uklapanje slip haljine sa vašom jesenjom garderobom. Esencijalna slip haljina je vanvremenski komad odeće, koji čini se nikad neće izaći iz mode. Ako ste sa tugom u očima mislili da se morate rastati sa njom kad malo zahladi, biće nam drago da vas razveselimo. Ne morate! Možete je nositi i tokom rane jeseni, a evo i kako.

SLIP HALJINA I MAJICA KONTRASNE BOJE

Ako volite lagane rolke ili jednostavne jednobojne majice uskih rukava, potražite one upečatljivih boja i sparite ih sa vašom omiljenm slip haljinom. Naš predlog za izvanredan jesenji izgled vam je bordo spavaćica i izražajna narandžasta majica. Besprekorno elegantan izgled možete stvoriti kombinujući crnu rolku sa haljinom zlatnog tona. A ukoliko ste više raspoloženi za opušten izgled ove jeseni, samo prebacite vaš omiljeni duks preko ove haljine i uskočite u vaše omiljene čizme. Takođe sve varijante labavih džempera možete nositi preko ove haljine, koja će doprineti vašem neodoljivom izgledu.

SLIP HALJINA + BLEJZERI, JAKNE I KAPUTI

Jesen je, i može postati iznenađujuće hladno naročito u večernjim satima. U tom pogledu preko vaše omiljenje slip haljine trebaće vam neki lagani blejzer, jakna ili kaput. Mantili šireg spektra kao i sakoi savršeno se slažu sa ovim fantastičnim haljinama. Teksas ili kožna jakna - izbor je na vama, a u oba slučaja izgledaćete famozno.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group