Must have letnji komadi za žene u četrdesetim

Kreirajte lako svoju letnju kapsul kolekciju prateći ove jednostavne savete!

Pitate se kako da se obučete u fantastičnim četrdesetim tokom leta i velikih vrućina? Uvek preporučujemo da se ne oslanjate na takozvana „modna pravila“ i da nosite ono što vam pristaje i čini da se osećate prijatno. U isto vreme, postoje neki osnovi letnji komadi koji mogu poslužiti kao osnova za vaš lični stil koji se stalno razvija.

Sa porastom temperatura i potrebom da se uvek osećate prijatno, ali i izgledate moderno, predstavljamo vam ključne komade koji ovog leta ne bi trebalo da nedostaju u vašoj garderobi.

1) Udobnost je na prvom mestu: bilo da se radi o štiklama, mini haljini ili uskim pantalonama, ako se ne osećate udobno, nemojte to da nosite!

2) Laskave tkanine: Potražite tkanine koje vam pružaju udobnost, kao što su lan i pamuk. Odaberite komade koji su ležernog kroja i ne lepe se za telo.

3) Kvalitet nad kvantitetom: Investirajte u bezvremenske komade koji nude različite stilske opcije.

4) Šta vam odgovara: Sada kada ste u svojim 40-im, trebalo bi da imate prilično dobru ideju o bojama i krojevima koji najbolje odgovaraju vašem tenu i tipu tela.

U galeriji pogledajte naše predloge!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group