Moda - Trend

MOSCHINO je podetinjio: nova kolekcija inspirisana Sesam Street junacima

Moramo da priznamo da nam se prilično dopada ovaj novi, uvrnuti pogled na legendarni američki TV serijal za decu koji smo svi mi obožavali.

Ne brinite verni Sezam-fanovi, svi dobro poznati junaci poput Elma, Oskara, Big Bird i čudovišta-kolačića su dobili svojih pet minuta u najnovijoj kolekciji ženske odeće koju s ponosom reklamira američka pevačica Kacey Musgraves.

Reč je o krajnje veseloj, simpatičnoj i nadasve živahnoj liniji koja uključuje zanimljive odevne kombinacije poput trenerki sa Sesame Street aplikacijom, over-size dukserice koja ujedno može poslužiti i kao haljinica u kombinaciji sa zlatnom ogrlicom, ali i preslatki crni komplet po kome su prošarani omiljeni likovi iz popularne dečje emisije.

Izgleda da kreativci iz Moschino-a nikad ne spavaju, jer svakog dana čujemo da je neka nova kolekcija na putu. Ovo nas raduje, posebno ako imamo u vidu da je početak ovog meseca bio prilično dosadan kada je o novitetima reč.

Can you tell me how to get to sesame street?

Ask Moschino, i to već za koji dan, jer će upravo ova kolekcija svetlost dana ugledati 25. maja.

Izvor: hypebae

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group