Mornarska bluza: Ključni komad prolećne sezone

Pogledajte galeriju
Broj slika: 10

Mornarska bluza, bezvremenski i klasičan komad pojavljuje se svakog proleća, donoseći osećaj svežine i ženstvenosti u našu odeću.

Sa dugom istorijom, mornarska bluza je evoluirala od muške ribarske odeće do najprepoznatljivijeg simbola stila.

Istorija ovog odevnog komada počinje u 19. veku, kada je postao zvanični odevni komad francuske mornarice. Sa svojim karakterističnim plavim i belim prugama, ova bluza je brzo privukla pažnju javnosti i proširila se na svetsku modu. Tokom 1920-ih, prugasta bluza je postala popularno među umetnicima i intelektualcima jer je Koko Šanel uključila u svoje kolekcije, dajući joj bezvremenski prizvuk elegancije. Od tada se etablirala kao simbol francuskog stila i kao ključni deo ženske garderobe.

Kako nositi prugastu bluzu ovog proleća?

U svakoj sezoni mornarska bluza se pojavljuje kao neprevaziđeni komad koji obezbeđuje bezvremensku kombinaciju klasičnog stila i savremene elegancije. Ovog proleća, prepustite se njenom šarmu i otkrijte nove načine da nosite ovaj bezvremenski komad, mešajući njegovo nasleđe sa modernim trendovima i prilagođavajući ga svom ličnom stilu.

Kombinujte je sa belom: tokom proleća, mornarska majica izgleda sveže i moderno u kombinaciji sa belom odećom. Nosite prugastu majicu sa belim pantalonama ili suknjom.

Sjaj u crvenom: Dodajte blistavu boju svom „mornarskom“ looku odabirom crvenih detalja. Kombinujte je sa crvenim dodacima za impresivan rezultat.

Svakodnevna elegancija: mornarska majica nije ograničena samo na formalni izgled. Nosite je uz farmerke i patike za ležeran, svakodnevni izgled koji uvek ostaje moderan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Venetia Alia (@veneti.a)

Dodaci sa ženstvenim dodirom: Dodajte ženstvene modne dodatke da dodate još jednu dimenziju mornarskoj majici. Veliki šešir, suptilni šal ili kožna torba mogu upotpuniti vaš izgled.

Kombinujte uzorke: Izrazite svoj lični stil mešanjem pruga sa drugim šarama. Eksperimentišite sa odećom ili dodacima koji imaju cveće, tufne ili druge grafičke dizajne za jedinstveni stajling.

Pogledajte kako it devojke nose mornarske bluze i inspirišite se za kreiranje svojih prolećnih stajlinga.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group