Moralo se desiti: Rijana lansira liniju odeće za trudnice

Malo je verovatno da će svet mode ikada zaboraviti Rijanine "trudničke" stajlinge: seksi mini, majice, haljine od prozirne čipke i lateks - zvezda je zauvek promenila predstavu javnosti o tome kako bi žena trebalo da izgleda dok iščekuje dete.

Ove nedelje, pevačica je odlučila da napravi sledeći korak i lansira sopstvenu kolekciju odeće za buduće majke pod brendom Savage X Fenty.

Prema izvoru, cilj nove linije je „da se preispita kako društvo vidi trudnicu i da svakoj od njih da brend u kojem se može osećati lepo i seksi“.

I sama Rijana postala je majka ne tako davno: pevačica je rodila dečaka 13. maja u Los Anđelesu. Ovo je prvo dete i njoj i njenom partneru A$AP Rokiju.

Rijana je objavila trudnoću u januaru kada je na svojim društvenim mrežama podelila svoju fotografiju na kojoj je već pozirala golog stomaka. Od tada smo uspeli da izbrojimo više desetina njenih smelih odevnih kombinacija, a sada je RiRi spremna da kreira liniju za žene koje ne žele da kriju svoje telo tokom trudnoće.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group