Moda - Trend

Moj plan za osvajanje

Imati dvadesetak godina ili se bar osećati tako (pa i ako imamo koju više), ne ostavlja nam ništa drugo nego mogućnost da budemo zapažene, zapamćene i da osvajamo na svakom koraku...

Konstantno imamo potrebu da privlačimo pažnju i da osvajamo muška srca gde god da se pojavimo, u gradu, na žurci, u klubu, kafiću… Ne znam kako je kod vas, ali ja sam već počela sa pripremom svog tajnog plana za osvajanje. I ne, ne radi se o "Gospodinu Zverki", kao što biste možda prvo pomislile (to je čekirano na mojoj listi još početkom leta). Ove jeseni osvajam nešto unikatno i udobno u isto vreme. Ne otkrivam svoje planove odmah, ali uz malo strpljenja, doćićemo i do toga.

Pre svega, treba mi strateški plan - nazvaću ga "plan za osvajanje", baš poput divljih životinja koje promatraju svoj plen i prate svaki njegov pokret. Hm, taktika, taktika, taktika! Da bismo nešto osvojile moramo da budemo brze, efikasne, dovitljive, fleksibilne i svakako, srećne ruke.

Da ne bismo ni vi ni ja gubile vreme, dovoljno sam vas držala u neizvesnosti. U pitanju su neodoljive patike, u kojima ne može baš svaka šmizla da prošeta ulicom ili protrči na nekoj trim stazi – one su ultra moderne, najšarenije, totalno šik - da, ja moram da ih posedujem!

Priznajem - osvojile su me na prvi pogled, a sada je vreme da osvojim ja njih!

Verovatno vam nije jasno zašto jednostavno ne odem u šoping ili ih pronađem online i sve brzo završim? Zato što u ovom slučaju, one ne mogu da se kupe, a kao stvorene su za letnje avanture, trčanje, džogiranje i jednostavnu šetnju u dvoje. Tako odvažne i „stajliš“, da već na prvi pogled nisam uspela da se otrgnem misli da ih vidim na svojim nogama. Bile bismo tako divan par! Nije to samo moj hir, to je potreba. Želja da budem jedinstvena i odabrana.

Lidl nas ovom prilikom iznenađuje i nagrađuje. Brendirane Esmara i Livergy patike u Lidl bojama stupile su na scenu i moram priznati da izgledaju toliko fantastično, da bi bilo šteta ispustiti ih. Ove nesvakidašnje patike mogu se osvojiti od druge sedmice septembra ispunjavajući zadatke u okviru konkursa na društvenim mrežama Instagram i Facebook. Pratimo naloge Lidl Srbija!

Dakle, ne možemo da ih kupimo, ali možemo da ih osvojimo. Da li je potrebna veća motivacija od izazova da budemo jedne od malog broja odabranih i posebnih, koje će imati zadovoljstvo da ih nose ove jeseni?

Iz ugla jedne "klinke", izazov je prihvaćen!

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group