Modni trendovi: Cveće je top trend proleća 2024.

Cvetovi počinju da cvetaju u našoj garderobi signalizirajući početak nove ere.

Kako zima bude ustupila mesto toplom proleću, moda će procvetati novim trendovima i bojama. I ove sezone cveće se vraća u našu garderobu da osvetli naš stil, kao nepogrešiv izbor koji u jednom potezu stvara savršen izgled.

Ovaj romantični print koji je bio voljen kao nijedan drugi ostaje visoko u preferencijama dizajnera za proleće/leto 2024. I dok cveće nije ništa novo, ove godine dobija novi život i smisao. Veliki cvetni motivi, smeli buketi i jarke boje dominirali su revijama donoseći cvetnu renesansu. Dizajneri su odabrali materijale koji omogućavaju da cveće „oživi” na odeći. Od vezenog cveća na haljinama, do 3D ruža na topovima i suknjama, vidimo harmoničan sklad između prirode i mode. Ono što je sigurno je da bez obzira da li se radi o centralnom komadu koji privlači pažnju ili o kompoziciji sa velikim cvećem, ovaj trend u 2024. stvara izražajne stajlinge koji privlače pažnju. I naravno, neki dizajneri, poput Simone Rocha, napravili su korak dalje od ovog trenda uključivši prave ruže u mnoge zapanjujuće prozirne haljine.

Vidimo da cvetni trend proleća i leta 2024. donosi osveženje u svet mode. Sa cvećem koje cveta na svaki mogući način, ova sezona obećava da će biti puna optimizma, živahnosti i boja. Dizajneri su spojili svežinu prirode sa elegancijom mode, stvarajući uzbudljivo kombinovano iskustvo tako da se radujemo toplijim danima, gde ćemo izvršiti neophodno ažuriranje naše garderobe, dodajući nove esencijalne stvari koje smo izdvojili na modnim pistama i u kolekcijama najvećih brendova.

« 1 2 3 4 5 6 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group