Modni influenseri dele svoje tajne kako da izgledate moderno na kućnoj zabavi

Ako ste pozvani na kućnu zabavu, mi imamo idealne predloge za vas.

Zima je idealno vreme za zabave kod kuće. Ako ste pozvani na večernje druženje koje se održava u kući vašeg prijatelja, onda definitivno treba da znate dve stvari: jedna je da ne budete previše elegantno obučeni za tu priliku, druga je da vaš stajling trenda da bude udoban, ali da pokušate da održite svoj lični besprekoran stil.

Nije lako postići zlatni presek u odeći za zabavu kod kuće. Nositi haljinu od tila koja je zapravo samo za ples, a da na kraju sedite na podu na jastucima svog najboljeg prijatelja u dnevnoj sobi ne izgleda kao idealan izbor, kao ni visoke potpetice koje nisu čak ni za ples. Ovde je ključno održati ravnotežu. Na primer, možete odabrati haljinu, ali na primer ne onu koju biste nosili u fensi restoranu, već u ležernoj šetnji.

Ali pošto znamo da ste vizuelne osobe i sve što vam kažemo želite da vidite kako izgleda u praksi, evo naših predloga za savršen izgled kada su u pitanju kućne zabave.

Seksi, ali udobno – zanimljiv top u kombinaciji sa širokim farmerkama

Minimalistički stajling sa kožnim pantalonama i belim topom

Elegantna i udobna odevna kombinacija uz midi haljinu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sabina Socol (@sabinasocol)

Bezvremenski look sa maksi crnom pletenom haljinom

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group