Modne tajne Francuskinja za zimu sa stilom

Ako biste uporedili stil Francuskinja u stvarnosti, u odnosu na ono što možete videti u seriji Emili u Parizu, primetili biste ogromne razlike.

Moda za ove žene nije zasnovana na trendovima (ne da ih uopšte ne prate), već pre svega na njihovom instinktu. Iako čine da sve izgleda lako, postoje neke stvari i trikovi na koje obraćaju pažnju, u smislu svog stila, koje primenjuju i uvek izgledaju stilizovano.

Iako je ono “je ne sais quoi“ koje karakteriše njihov stil, uglavnom urođeno postoji nekoliko stvari koje pomažu Francuskinjama da sastave one „lake“, elegantne komplete koje uvek nose. Za to su zaslužna dva-tri osnovna principa koje Francuskinje imaju u pogledu stajlinga, ali i odeće u svojoj garderobi.

Francuskinje su pronašle sjajne načine da u svoju garderobu dodaju toplije komade i uspele su da se još jednom izdvoje iz mase svojim stilom.

Dobar kaput je važan

Dobar kaput ne nedostaje u njihovoj garderobi. Francuskinje obično vole bezvremenske dizajne koji se mogu nositi uz ležerniju odeću, ali i uz svečaniju. Takođe biraju modele kutijastih linija, jer to znači da ispod kaputa mogu da nose sako ili drugu jaknu. Maksi kaputi su nešto što preferiraju, jer kombinuju stil i praktičnost.

Pametno slojevito oblačenje

Ako postoji jedna stvar za koju bi Francuskinje trebale da steknu "stilsku diplomu", to je slojevitost. One vole da kreiraju jedinstven i složen izgled, kroz slojeve, pametno noseći dva i tri odevna komada zajedno. Bilo da nose rolku sa sakoom, košulju sa puloverom ili majicu sa gornjim delom dugih rukava ispod, slojevitost im pomaže da zadrže toplotu tokom zime, bez potrebe da nose glomaznu odeću.

Aksesoari

U stilu Francuskinja ne nedostaju modni dodaci. One dobro znaju da su oni ono što njihovu pojavu čine jedinstvenom. Zimi su topli aksesaori nezaobilazni, jer ih, osim unikatnosti, greju. Par rukavica ili beretka, dugačak vuneni šal i visoke, kožne čizme doprinose šik, zimskim stajlinzima koji imaju ono „je ne sais quoi“.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group