Moda - Trend

Moderan način nošenja pencil suknje

Ako tražite ultimativni komad garderobe, onaj koji odgovara gotovo svim prilikama onda je to svakako pencil suknja.

Iako su neko vreme bile po strani i željno čekale da ponovo dođu pod svetla refkeltora, čini se da je ovo proleća kao stvoreno za njih. Prema modnim predviđnjima pencil suknje će se u širokom luku nositi ove sezone, izlazeći na velika vrata iz poslovnih kancelarija i dotičući svojom božanstvenom pojavom pločnike svetskih metropola. To bi značilo drage dame, da ove suknje više nisu rezervisane samo za kreiranje poslovnog autfita. Kakve vam se opcije dakle pružaju u pogledu stilskog nošenja pencil suknje?

Pre svega treba da obratite pažnju na dužinu ove suknje. U trendu su trenutno midi dužine. Sve druge su trenutno OUT, a najbolje u celoj priči je to što midi varijante odgovaraju jednako i visokim i niskim devojkama, kao i onim prosečne visine. Takođe obmotane varijante ovih suknji su poseban hit, tako da ne propustite priliku da je načnite delom vašeg autfita za proleće. Prorezi, ne zaboravite na proreze drage dame, jer one čine suštinu ovih suknji. Prorezi sa strane ili po sredini, kao i kose varijante – sve je dozvoljeno i poželjno.

Kada su boje u pitanju fokus je na punom koloru. Ukoliko želite da kreirate vrlo dopadljiv svakodnevni autfit potražite ležernu crnu bluzu sa V izrezom koja će vam savršeno stajati uz teksas pencil suknju i crne gležnjače. Takođe za sve dnevne varijante izlazaka možete da odaberete belu pencil suknju u kombinaciji sa crnom majicom kratkih rukava. Uz ovu fantastičnu kombinaciju možete da nosite čak i patike.

A ako je vaš izbor crna klasična pencil suknja, njenu jednostavnost možete nadograditi prugastom crno-belom majicom, preko koje ćete prebaciti kožnu jaknu. Šik i elegantno u isto vreme. Kod pencil suknji se sve svodi na isticanje vaše figure i konkretno vašeg struka, zato pružite prednost gornjim delovima koji mogu da se spare sa njima i da kreiraju stilski prikaz poput uskih top majica i košulja.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group