Miu Miu je najpopularniji brend godine prema platformi Lyst

Kako se bliži kraj godine, modni svet počinje da izbliza sagledava koji su brendovi napravili najveći uspeh u modnoj industriji u 2022.

Još jednom je modna platforma LYST predstavila svoj izveštaj Year in Fashion, pomno pogledavši trendove i brendove o kojima se ne samo raspravljalo već i najčešće pretraživalo na internetu.

Miu Miu je postao lider u 2022. po broju pretraga. Tokom proteklih nekoliko godina, pariski brend je postao popularan zbog niza viralnih reklama i kultnih komada poput plisiranih mikro suknji koje su bezbroj puta objavljene na društvenim mrežama. Podaci za 2022. godinu pokazuju povećanje od 49% u MIU MIU pretragama iz godine u godinu.

Još jedan brend koji je porastao u pretraživačima bio je DIESEL pod novim vođstvom Glena Martensa. Konkretno, brend je dobio titulu „Logotip godine“ i uvršten je u Lyst indeks najzanimljivijih brendova godine još u aprilu, zajedno sa popularnošću torbe 1DR.

Ništa se nije promenilo sa uzastopnom vladavinom brenda Balenciaga u poslednjih nekoliko godina. Ranije ove godine, brend je dobio najviše priznanja za najpopularniji brend u izveštaju Lyst, koji je objavljen ovog aprila. Brend je sada krunisan za modnu reviju godine svojom revijom HAUTE COUTURE U JESEN 2022, kada su pretrage za Balenciaga modnu kuću porasle za 525% u 24 sata nakon revije.

Diskusija o modnoj godini ne bi bila potpuna bez saradnje brendova koje su ove godine i te kako bile popularne i uticale na prodaju. JACQUEMUS I NIKE su se pojavili na prvom mestu, a kada je kolekcija objavljena, zahtevi za njom su porasli za 55%.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group