Kreirajte moderne minimalističke autfite sa komadima koje već imate u ormaru

Šta definiše minimalističku odeću? Prigušena paleta boja, vrlo jednostavne linije i svakako što manje aksesoara prilikom kreiranja stajlinga.

U ovim odevnim kombinacijama sve je pažljivo odabrano i svedeno, ali tako da krajnji rezultat nije dosadan. Generalno, nije teško kreirati minimalističku odevnu kombinaciju, samo vam je potrebna određena odeća i modni dodaci koji će delovati kao ključni delovi vašeg stajlinga. Posebno su vam potrebne vanvremenski i basic komadi kao što su farmerke, bele majice, prsluci i pantalone savršenog kroja.

Par farmerki sa belom majicom bez rukava i papuče sa štiklom, na primer, savršena su kombinacija za kreiranje minimalističkog stajlinga. S druge strane, možete isprobati midi haljinu sa izrezima ili puf rukavima i par espadrila.

Za dane kada minimalizam Fibi Filo postane vaš „moodboard“, u galeriji pogledajte 9 odevnih kombinacija koje ćete nositi celog leta, sa komadima koje već imate u svom ormaru.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group