Megan Foks je lansirala kolekciju odeće

Poslednjih godina, Megan Foks je postala jedna od najtraženijih poznatih ličnosti. Ovo je uglavnom zbog novog stila glumice. Moramo priznati da poslednjih nekoliko godina Megan nije poznata po sjajnih ulogama, ali postoji čitav niz uspešnih stajlinga koje su snimili paparaci.

Kao i Kim Kardašijan, zvezda svaku ulicu pretvara u modnu pistu i odlučila je da unovči svoju popularnost i kreira kolekciju odeće.

Megan Foks do sada nije pokrenula sopstveni brend, ali stručnjaci kažu da je takav potez od strane glumice bio samo pitanje vremena.

Megan je sarađivala sa brendom Boohoo i kreirala svoju debitantsku kolekciju sa svojom stilistkinjom Mejv Rajli. Kolekcija će sadržati ukupno 40 artikala, uključujući haljine, krop topove, jakne i pantalone, a kada je reč o paleti boja - dominiraju crvena, crna i bela.

Poznato je da je kolekcija koja je nastala u saradnji sa Megan Foks dostupna za kupovinu na sajtu prodavnice Boohoo od 19. oktobra. Cene se kreću od 12 do 120 dolara.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group