Massimo Dutti Limited Edition kolekcija odaje počast autentičnoj eleganciji

Da bi žena bila elegantna, nije dovoljno da ulaže samo u prave odevne komade, već mora uneti delić svoje ličnosti u svaku odevnu kombinaciju koju odabere... 

Nova Massimo Dutti Limited Edition kolekcija za sezonu jesen/zima 2022 namenjena je ženama sa stavom i ličnošću, nudeći vrhunski kvalitet i izvrsno izrađene komade koji su vanvremenskog stila i odaju počast autentičnoj, istinskoj eleganciji.

Za sezonu jesen/zima 2022-23, Massimo Dutti predstavlja stilske predloge koji odražavaju optimizam, radost i odlučnost i kreira kampanju u kojoj posmatrača pretvara u deo samog iskustva. Pod kreativnim rukovodstvom Ezre Petronio i Lane Petrusevič stvorena je uzbudljiva scena u kojoj igraju Rebeka Li Longendajk, Malika Lubak, Adel Aldigijeri i Marijam de Vinzel (za žensku kolekciju) i Leon Dame, Kit Batler i Dara Gueie (za mušku kolekciju).

Moderni odevni komadi izrađeni su od najkvalitetnijih materijala sa ručno rađenim detaljima koji svaki komad čine jedinstvenim. U reklamnoj kampanji možemo videti da je modni brend istraživao tamnu paletu boja kao što su nijanse braon i bordo, dok nije zaboravio na jarke i optimistične boje poput  narandžaste, žute i ljubičaste koje su idealne da dodaju notu optimizma hladnim jesenjim i zimskim danima koji su pred nama.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group