Manje je više: 8 minimalističkih haljina koje potvrđuju ovo pravilo

Maksima "manje je više" nikada ne izlazi iz mode, jer je to jednostavno stil kojem uvek pribegavamo kada želimo šik izgled.

Ovog leta je još intenzivnije izražena, jer naš izgled tokom svake vrele sezone postaje jednostavniji i opušteniji, ali svakako želimo da bude moderan.

Naš prvi izbor za jednostavne letnje odevne kombinacije je minimalistička haljina jednostavnog kroja, monohromatska, koja savršeno pristaje uz telo. U letu 2022. vidimo sjajne boje, cvetne šare, animal printove ili smele krojeve na modnim pistama. U svakodnevnom životu, međutim, dovoljna nam je samo jednostavna haljina, jer „manje je više“ izgled će nas uvek fascinirati.

Posebno ove godine, minimalističke haljine su prisutne u skoro svakoj kolekciji. Crna i bela ostaju preovlađujuće boje, ali možemo zadržati istu jednostavnost odabirom haljina u zemljanim i neutralnim nijansama.

„Less is more“ haljine su one od kojih se nećemo odvajati tokom letnjih dana, u kancelariji i na odmoru. Kombinovaćemo ih sa ravnim sandalama ili sandalama sa platformom, ali i sa sandalama sa visokim potpeticama, tako da se lako prilagođavaju našim jutarnjim i večernjim izlascima. Sa pletenom torbom kreiraju idealan letnji šik izgled za svaku priliku, dok na letnjim zabavama haljine kombinujemo sa modernim klač torbama.

Ukoliko ste u potrazi za jednsotavnom modernom haljinom koju ćete nositi tokom celog leta pogledajte predloge u galeriji fotografija.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group