Male bele haljine u kojima želimo da provedemo leto

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by carla ginola (@carla_ginola)

Pred nama su duge letnje noći pune bezbrižnog plesa i nepredvidivih avantura, a u centru letnjeg stila, naš omiljeni komad: mala bela haljina.

Za razliku od svoje ozbiljnije i tamnije sestre, LBD (male crne haljine), mala bela haljina ističe našu svetlu stranu i našu preplanulu (uskoro!) kožu.

To je haljina koja čini da se osećamo lagano i prozračno, a istovremeno nam nudi eleganciju koju želimo. Od plaža na grčkim ostrvima do svakodnevnih pojavljivanja u gradu, mala bela haljina i svaka njena varijacija je zvezda sezone.

Ovo su modeli koji će dominirati ovog leta:

Bela haljina od satena

Ova verzija male bele haljine je definicija apsolutne ženstvenosti. Satenska tkanina nežno grli telo i ističe obline kao niko drugi. Savršen je izbor za večernje izlaske i najidealnija za prohladna jutra.

Mini bela haljina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by carla ginola (@carla_ginola)

Sa svojom mini dužinom, mini bela haljina nam omogućava da se slobodno krećemo i uživamo u letu. Bezvremenska i moderna, mini bela haljina nam je definitivno potrebna ovog leta.

Romantična bela haljina

Sa cvećem na tkanini, bela haljina stvara atmosferu romantike i ženstvenosti. Beli cvetovi uvek odišu nevinošću, a najbolje će izgledati ako je transparentna.

Elegantna bela haljina  

Storgih linija i klasičnog stila, bela kancelarijska haljina savršena je za poslovni sastanak ili dan na poslu. Možete odabrati modele bez rukava, prozirne, sa dubokim dekolteima i u svakoj teksturi i sve ćete ih nositi.

Prozračna bela haljina

Možda je ovo najpopularnija od svih. Prozračne bele haljine leta podsećaju na estetiku ostrva, ali ih nosimo svuda. Sa par ravnih cipela ili papuča čine vrhunski izgled sezone.

Bela teniska haljina

Pošto Zendeja čini tenniscore trend trenutno najmodernijim, bela teniska haljina je nešto što možete dodati svojoj kolekciji.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group