Louis Vuitton otkriva novu kampanju Horizon Never End

Više slika

Više slika

Modna kuća Louis Vuitton ponovo se poziva na svoje nasleđe i vodi nas na duga zimska putovanja zahvaljujući kampanji Horizons Never End.

Beli vrhovi francuskih Alpa u Šamoni Mon Blanu postali su slikovita pozadina za premijernu LV kolekciju, a Fej Fej San je izabrana za zvezdu reklamnu kampanje.

Manekenka je pozirala ispred objektiva renomiranog fotografa Glena Lahforda u stajlinzima koje je odabrala Emanuela Alt. Kolekcija uključuje kožnu galanteriju sa logotipom Louis Vuitton, koja će se savršeno uklopiti u životni stil putnika sa stilom. Velike i male torbe, kao i čvrsti koferi, ukrašeni su čuvenim printom Monogram Canvas u prigušenim čokoladno braon tonovima. Torbe su upotpunjene drvenim i mesinganim detaljima koji im dodaju bezvremensku klasu.

Na fotografijama reklamne kampanje model se pojavljuje u mekoj trikotaži, savršeno krojenim kombinezonima i pufer jaknama, a čini se da je sve stvoreno za super šik apres ski u alpskim odmaralištima. Paleta boja odevnih kombinacija oličava impresivnu lepotu Alpa - grimizno crvena poput kuvanog vina, čisto beli i krem tonovi snega i duboka crna poput kamenih planinskih vrhova.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group