La mode classique: zimski trendovi koje Francuskinje vole

Volimo raznolikost stilova koja karakteriše modu, u različitim prestonicama sveta.

U Njujorku je ulična odeća „religija“ – i američki dizajneri su oni koji su je izmislili. London vodi pank u modi i avangardizam u dizajnu. Milano („Modna prestonica“) voli žene i „obilan“ luksuz u odeći, zbog čega su žene iz Milana među najglamuroznijim ženama na svetu. A onda, imate još jednu "modnu prestonicu": Pariz. Grad koji je „izneo” neka od najpoznatijih lica mode i čiji stil njegovih žitelja odiše neodoljivom elegancijom.

Svaki od ovih gradova ima posebno mesto u našem srcu, ali nijedan se ne može porediti sa jednostavnošću i samopouzdanjem kojima Francuskinje odišu. Iz tog razloga, danas vam predstavljamo zimske trendove koje nose Francuskinje.

Ono što nam se najviše sviđa kod ovih žena i njihovog stila je neverovatan stav koji imaju i izgledaju sjajno u svemu što nose. Bilo da se radi o klasičnom komadu garderobe ili o jednom od zimskih trendova sezone, Francuskinje sa samopouzdanjem podržavaju sve.

Pariz je jedan od gradova koji se smatra „mekom mode“. Dugi niz godina, to je bilo mesto gde su svi glavni trendovi proizašli od francuskih dizajnera. Naravno, to je i dalje slučaj, a Francuskinje prednjače u usvajanju trendova. Međutim, ono što ih izdvaja je činjenica da uvek filtriraju trenutne trendove.

Ono što se svake sezone smatra trendom je nešto što brine mnoge Francuskinje, ali to ne znači da ih prate zatvorenih očiju. Uvek gledaju na svaki trend i da li mu je mesto u njihovoj garderobi, koja je prilično zasnovana na klasici. Ipak, čak i uz zimske trendove, Francuskinje teže bezvremenosti. Tako u svoju garderobu stavljaju komade koji se smatraju dobrom investcijom, koji održavaju njihov stil i koje mogu da nose nekoliko sezona.

U galeriji otkrijte 5 zimskih trendova u koje Francuskinje investiraju!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group