Kupaći kostimi koje ne smete propustiti ovog leta

Još niste pronašli savršeni kupaći za ovo leto?

Ne brinite, tu smo da vam malo pomognemo i poguramo vas u pravom smeru. Donosimo vam danas najsenzacionalnije kupaće kostime koji će se nositi ovog leta. Kreirani specijalno da istaknu lepotu ženskog tela, žudno čekaju da ih isprobate i pronađete onaj pravi. Imajući u vidu da je svaka devojka priča za sebe, lepa na svojstven način i da nam ne mogu svima odgovarati isti modeli, dizajneri su ovog puta zaista nadmašili sami sebe.

Ponuda koja nas ove letnje sezone očekuje je bogata i šarenolika. Prepliću se tu ležernost, izazovnost, smernost i svakako simpatičnost. Ukoliko ste već zamislili svoju siluetu ispod suncobrana, kako preko okvira naočara gleda u pravcu zgodnih frajera na plaži, savršen kupaći kostim je ono bez čega ne možete da planirate svoj odmor, zar ne?

Čak ni poseta bazenima na otvorenom ne treba da se svodi na prošlogodišnje modele, složićete se, kada vidite šta vam danas predstavljamo. Bilo da volite minimalističke varijante bikinija, ili nešto zatvorenije modele, oni koje smo danas za vas izdvojili su zaista vredni pažnje. Kreirani tako da naglase obrise vašeg tela i istaknu vašu senzualnost – ovo su kupaći kostimi koje ne smete propustiti ovog leta!

Ž.J.

Izvor: Pop Sugar

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group