avon akcija za borbu protiv raka dojke

Kupaći kostimi boje korala za savršen završetak leta

Leto nas lagano napušta, do novog susreta sledeće godine.

Na izmaku leta, sumirajući utiske, primećujemo da jedan detalj nedostaje. Kupaći kostim koji ističe preplanuli ten. Onaj u boji koja imponuje čokoladnoj braon. Pogađate – koralna boja je u pitanju. Kupaći kostim ove boje jednostavno je savršen za večernje žurke na bazenima.

JEDNODELNI KUPAĆI KOSTIMI

Za dame koje vole da budu primećene a da se pri tom osećaju dovoljno slobodno, jednodelni kupaći kostim koji opisuje koralna boja je idealan izbor. Kupaći kostimi dugih rukava sa dubokim dekolteom, prorezima na boku i izrezom na leđima, su sve što vam treba da biste ovog leta bili u centru pažnje. Uz koralnu boju lako je prinaći savršen oblik i boju naočara, a ovog su leta posebno popularni veliki okviri i tamnija stakla.

BIKINI KORALNI KOSTIMI

Ako ste dama slobodnijeg duha, vama je namenjena bikini varijanta koralnog kostima. Od svih onih dubokog struka, preko minimalističkih pa sve do boho kombinacija. Kolarna boja obožava trenutke kada jednostavnosti daje crtu senzualnosti. Varijante gornjih delova koji se protežu do vrata i onih što padaju sa ramena su nešto što morate isprobati, jer retro je opet u centru zbivanja, noseći sa sobom pregršt fantastičnih ideja.

Budite primećene i zapamćene u neodoljivim koralnim kupaćim kostimima.

Ž.J.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group