Krop košulja: komad koji ćete ovog leta nositi od jutra do mraka

Krop košulja je modni predmet koji svakako treba da dodate u svoju garderobu ovog leta.

Jedan od najelegantnijih i najmodernijih odevnih komada za ovu godinu su kratke košulje. U suštini, ovo je ažuriranje klasične košulje koja nas uvek izvlači iz teške pozicije kada ne znamo šta da obučemo. I da, to je odevni komad koji je „must have“ ovog leta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura (@lauravanessa_w)

Krop košulju možete nositi ujutru u kancelariji sa pantalonama visokog struka, uz farmerke ili kargo pantalone. Takođe će lepo izgledati u kombinaciji sa suknjama svih dužina, ali i na plaži preko kupaćeg kostima.

Kada je reč o bojama, predlažemo da se prepustite klasičnoj i šik beloj, svetloplavoj ili crnoj boji koja se slaže sa svim komadima iz vašeg ormara i savršeno će izgledati uz vašu preplanulu kožu tokom leta. Alternativno, preferirajte moderne boje sezone kao što su narandžasta, zelena, fuksija ili žuta.

Ukoliko planirate da nabavite novu krop košulju ovog leta pogledajte galeriju fotografija gde vas očekuju naši predlozi koji će vam olakšati kupovinu.

« 7 8 9 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group