Kratki blejzeri sa printom kao stvoreni za rano proleće

Postoje odevni predmeti u koje je moguće zaljubiti se na prvi pogled.

Blejzer je jedan od njih. Ako volite da nosite ovaj komad garderobe, svideće vam se njegov prolećni prikaz ove godine. Kratki blejzeri su apsolutni hit ove sezone, a da sve bude još interesantnije oni na sebi imaju zanimljiv print. Ležerni i šik, kao stvoreni su za kombinovanje sa širim spektrom vaše prolećne garderobe kao što su bluze, košulje, suknje, farmerke, pantalone i lepe letnje haljine. Sve što treba da uradite jeste da pronađete print koji vas inspiriše a mi ćemo vam pokazati kako ga možete ovog proleća u vidu kratkog blejzera nositi uz svoju ostalu odeću.

KOMBINACIJE SA FARMERKAMA I PANTALONAMA

Ako je vaš izbor sivi blejzer sa belim prugicama, sve što treba da uradite jeste da ga sparite sa crnim palazzo pantalonama, da biste postigli vrlo atraktivan stajling. Takođe svetliji karirani kratki blejzer odlično će se slagati sa podvnutim farmerkama, a ako celoj priči dodate i visoke bele potpetice izgledaćete jednostavno – savršeno. Krakte crne kožne pantalone mogu biti dobar izbor za nošenje kariranog kratkog blejzera, uz koje možete prošetati i vašu omiljenu tašnu sa zmijskim printom.

KOMBINACIJE SA SUKNJAMA I HALJINAMA

Ako volite cvetne dezene, kratki blejzer sa ovim otiskom može da bude vaš adut za kombinaciju sa elegantnom sivom suknjom do kolena. Krupna varijanta polka dot tačkica na blejzeru i na mini suknji može da vam obezbedi vrlo upečatljiv autfit. A ako vam je potrebna savršena poslovna kombinacija karirani blejzer i kratka suknja su vaša dobitna odlika. Ukoliko volite monohromatske varijante oblačenja haljina sa printom zebre u kombinaciji sa identičnim blejzerom, će vam odlično stajati.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group