Kožni trenč mantili su najmoderniji način da se izbegne jesenja hladnoća

Ne znamo za vas, ali nama je jesenja moda zaista nedostajala.

Na kraju krajeva, jedna od neospornih prednosti jeseni je mogućnost nošenja kaputa i mantila. Ovo je predmet garderobe koji nikada neće izaći iz mode, i upravo ona stvar koja može transformisati vaš stajling u sekundi.

Prilikom odabira savršenog mantila za jesen, savetujemo vam da se odlučite za dugačke kožne modele koji ne gube na važnosti i ostaju s nama nekoliko sezona zaredom. Zato je klasičan mantil od kože ili eko kože odlična investicija, koja će vas,  zagrejati i zaštititi od vremenskih nepogoda.

Kožni mantil možete nositi sa bilo čim: midi haljinama i suknjama, omiljenim farmerkama ravnih nogavica, pantalonama sa visokim strukom ili čak bermudama i šortsevima. Dopunite izgled visokim čizmama, grubim čizmama i ne zaboravite da ga upotpunite elegantnim aksesoarima - na primer, kožnom panamom ili kačketom.

Najsvestranija opcija je duga crna kabanica u stilu Matrixa koja se može nositi apsolutno u bilo kojoj prilici. Svetli modeli neće izgledati ništa manje impresivno - na primer, u modernoj krem, klasičnoj bež ili plemenitoj sivoj boji. Ako želite da se prepustite bojama, predlažemo da pogledate modele u nebesko plavoj boji ili model Bottega Veneta u tirkiznoj nijansi.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group