Kombinacija od milion dolara: nosite polo sa blejzerom ove sezone

Letnji dani odmora se bliže kraju (znamo da je ovo bolno čitati). Vreme je da razmislite o tome kako ćete voditi poslovne pregovore i očarati sagovornike zoom konferencija. Naravno, u takvim slučajevima uvek pomaže košulja ili odelo, ali ako vam je cilj da ostavite trag u sećanju svojim partnerima, moraćete da razmislite o manje klasičnoj kombinaciji. Na primer, obucite polo majicu ispod omiljenog blejzera ili sakoa.

Takva odeća je idealna ne samo za odlazak u kancelariju ili virtuelne sastanke, već i za večernje šetnje sa prijateljima i odlazak u restoran. Za moderniji rezultat upotpunite stajling kačketom, predimenzioniranim pantalonama i nakitom. Polo i kačket učiniće vaš izgled ugodnijim i opuštenijim, dok će klasični sako dodati eleganciju vašoj odevnoj kombinaciji.

Pametna kombinacija sportskog i klasičnog stila-takozvani sportski šik-postala je još popularnija u post-pandemijskom svetu. Tokom protekle godine karantina uspeli smo da se naviknemo na udobnu odeću, a nije se bilo lako osloboditi ove navike. Predlažemo da se ne oduprete ovoj želji i detaljnije pogledate naš izbor polo majica i blejzera u galeriji fotografija.

« 1 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group