Komadi od somota koje ćemo nositi ove godine

Povratak somota u modu je nešto što ne biste smeli zanemariti.

Da bismo otkrili najnovije trendove sezone obično gledamo modne piste i stajlinge modnih insajdera. Međutim, često ćete kroz kolekcije brendova – luksuznih i pristupačnih – videti trendove koji se pojavljuju, gotovo nečujno, ali su postigli „stilske uspehe” tokom proteklih decenija.

Povratak somota u modu za jesen/zimu 2022/23 ima upravo ovu priču: nismo videli da se komadi od somota ističu na pistama ove sezone, ali u mnogim kolekcijama lansiranim za jesen 2022. otkrićete raznovrsne komade od somota, koji su toliko elegantni da ne možete da ih ignorišete.

Počnite ulaganjem u bezvremenske komade od somota kao što su pantalone, košulje i jakne, a takođe možete potražiti odela od somota sa pantalonama u stilu 70-ih. Videćete, naime, da ovosezonski komadi od somota ne dolaze samo u klasičnim nijansama crne i braon, već i u jarkim bojama.

Somot je bio rasprostranjen u Evropi još u 18. veku, i iako je po stilu ova tkanina bila povezana sa estetikom engleskog seoskog stila, uglavnom se koristila za odevanje stanovnika industrijskih gradova. Somot je postao posebno popularan 70-ih godina, sa dizajnima kao što su zvonaste pantalone ili kombinezoni koji se vraćaju u modu ove sezone, zajedno sa mini suknjama u smelim bojama.

Ukoliko želite da ove jeseni nosite moderne komade od somota, pogledajte galeriju fotografija. Izdvojili smo najlepše modele iz aktuelnih kolekcija popularnih brendova.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group