Keri Bredšo kakvu nikada niste videli: kućna verzija modne ikone

Od prve epizode serije „Seks i grad“, Keri Bredšo je postala modna ikona za sve nas, ljubitelje sage.

Njena unikatna odeća i odevne kombinacije koje su bile preteča novih trendova, godinama su nas inspirisale i uticala na ceo svet mode. O cipelama, njenoj apsolutnoj strasti, da ne govorimo, što nas je učinilo podjednako zavisnim od modela Manola Blahnika i Jimmy Chooa. A sada je, prema glasinama premijera sedme sezona – koja nosi naziv „And Just Like That“ – veoma blizu, a naša radoznalost je sve jača.

Zahvaljujući snimcima sa seta, već možemo da imamo predstavu o tome šta će naša junakinja pokazati. Ali juče je, od svega, pažnju javnosti privukla jedna zaista neočekivana odevna kombinacija. Neverovana mešavina odeće i stilova: Keri je nosila ružičastu haljinu sa Vichy printom, gornji deo teget trenerke, maramu, naočare i na kraju ... gumene rukavice. Tako smo prvi put videli kućnu verziju modne ikona, misleći, na nekoliko trenutaka, da to nije moguće. Ali šta radi tako obučena?

Prema glasinama, upravo će se tako boriti protiv pandemije, a ono što vidimo na snimcima je Keri u verziji nakon karantina. Vizija za koju nismo bili spremni i za koju se nadamo da će je uskoro zameniti modna slika koju smo uvek imali o njoj.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group