Kendal i Kajli Džener nas ohrabruju da umesto pantalona nosimo prozirne čarape

Što nas tera da verujemo da ćemo videti još sličnih stajlinga u budućnosti?

Kendal Džener u poslednje vreme inspiraciju za svoje stajlinge pronalazi u stilskim izborima njenih sestara. Prošle nedelje, manekenka je nosila haljinu inspirisanu dizajnom Jean Paul Gaultier iz 1995. godine, kolekciju koja je ponovo postala popularna zahvaljujući Kim Kardašijan. A sada se čini da traži inspiraciju od svoje mlađe sestre nakon što je ponovila jedinstveni izgled Kajli Džener u septembru.

Dok su vesti o njenom raskidu sa košarkašem Devinom Bukerom obišle svet, Džener je izgledala opušteno dok je šetala u Los Anđelesu nakon fotografisanja za luksuznu prodavnicu FWRD. Nejasno je da li je manekenka i dalje nosila svoj izgled sa snimanja ili ne, ali u svakom slučaju Džener je bila spremna kada su se pojavili fotografi, noseći autfit iz prolećne kolekcije Bottega Veneta.

Ona nije baš kopirala svoju mlađu sestru. Njen izgled je bio upravo onakav kakav je predstavljen na modnoj pisti italijanske kuće, čak i torba i cipele. Centralni deo autfita je, bez sumnje, bio nedostatak pantalona, sa providnim hulahopkama koje su se nosile preko crnog donjeg veša i koje su zauzele mesto pantalona. Kendal Džener je nosila teget džemper sa belim manžetnama, a ceo stajling je upotpunila crnim štiklama i novom Bottega Sardine torbom.

Dakle, za manje od dva meseca videli smo dve sestre Džener kako nose hulahopke umesto pantalona, što nas navodi da pomislimo da ćemo u budućnosti viđati više ovakvih izgleda koji će postati mikro trend.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group