Kendal i Kajli Džener glasale su za najelegantniji zimski kaput

Kendal i Kajli Džener glasale su za najelegantniji zimski kaput

Pogledajte galeriju
Broj slika: 5

Sestre Džener su provele praznike u Aspenu (naravno) i nosile su pet različitih verzija istog kaputa.

Sviđale se vama ili ne, znate da sestre Džener, Kendal i Kajli, imaju najmoderniju garderobu. Ne zaboravite da Kendal čak ima titulu kreativnog direktora luksuznog sajta FWRD, pronalazeći nove dizajnere i trendove u njegovo ime. Stoga je prirodno da bira najposebnije komade za svoju garderobu. Kajli je, pak, oduvek bila ličnost koja se izdvajala u porodici Kardašijan-Džener, pre svega po tome što je od malih nogu imala čvrsto mišljenje i poseban ukus, što su potvrdili i njeni poslovni izbori.

Dve dame su bile u Aspenu da praznike provedu na snegu, po običaju američke elite. I naravno, paparaci su ih pratili svuda, a njihovu pažnju su privukli njihovi zimski stajlinzi u snežnom pejzažu. Čizme, kape, kačkete i tople džempere kombinovale su sa krznenim kaputima, potpuno istog stila. U svih pet različitih pojavljivanja, Kendal i Kajli su odabrale kapute i jakne od ovčjeg krzna i kože kako bi izgledale lepo i zaštitile se od hladnoće.

U galeriji pogledajte svih pet stajlinga Kendal i Kajli Džener sa shearling jaknama i kaputima da biste pronašli svoj omiljeni.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group