Kendal Džener prkosi gravitaciji u novoj Jacquemus kampanji

Vrhunski model pozira naga i nosi samo aksesoare poznatog brenda.

Period kada se jedno godišnje doba završava i počinje novo uzbudljiv je za svaku osobu koja voli modu. Razlog je taj što pored novih trendova i kolekcija, kreatori i modne kuće lansiraju svoje nove reklamne kampanje. U tim slučajevima se može razumeti zašto je moda jedna od najvažnijih umetničkih formi.

Jedna od kampanja koja se istakla i izazvala komentare (pogotovo na društvenim mrežama) pripada brendu Jacquemus. Simon Port je ponovo sarađivao sa vrhunskim modelom, Kendal Džener koja je nosila samo jednu torbu u nijansi fuksije - dominantnoj boji u njegovoj kolekciji - napravljenu od antilop tkanine koja joj je prekrivala grudi, visoke čarape i papuče sa štiklom u istoj roze nijansi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Inače potpuno naga Kendal Džener drži zeleno uže i balansira na teniskoj lopti prkoseći gravitaciji.

Jacquemus kolekcija Le Montagne za jesen 2021. predstavljena je krajem jula sa 25-godišnjom top-manekenkom koja je hodala modnom pistom, najavljujući njen povratak nakon dvogodišnjeg odsustva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group