Moda - Trend

Karirani crno-beli autfit za sve prilike

Pojedini modni trendovi dođu, naprave veliki bum i prođu.

Zaboravimo na njih, toliko brzo kao da ih nikad nismo ni susreli. Međutim, ima i onih koji su na nas ostavili snažan utisak i koji se poput bumeranga vraćaju dovoljno često da zagolicaju našu maštu. Jedan od njih je karirani dezen. Na početku jeseni karirane jakne i košulje u stilu 80-tih bile su veliki hit. Međutim malo po malo udaljili smo se od njih oko novogodišnjih praznika. Ali sada kako zimska sezona lagano izmiče i kako se nadamo prvim nagovešajima proleća, pojavljuju se ponovo famozne crno - bele kockice.

Negde na dnu svog ormara sigurno imate haljine, suknje, bluze ili neke druge odevne predmete ovog dezena koji jedva čekaju da ponovo vide svetlost dana. Crno-beli dezen dolazi nam u nekoliko različitih varijanti u slitu šahovske table, buffalo printa ili klasičog kariranog. Odražavajući retro estetiku svaki od njih na sebi svojstven način može da ulepša vašu pojavu.

HALJINE I SUKNJE SA CRNO-BELIM DEZENOM

Ako želite da kreirate vrlo ležeran svakodnevni autfit, vaš izbor može da bude midi haljina kariranog crno-belog dezena koju ćete oplemeniti crnim kožnim kaišem. U ovoj kombinaciji sve što vam nedostaje su vaše omiljene sandale na vezivanje. Ukoliko težite ka romatičnom izgled vaš izbor može da bude haljina sa V izrezom na preklop koja će vam idealno stajati uz smeđe espadrile. Lepršavu kariranu suknju do kolena možete nositi u različitim prilikama i osim vrlo odvažnog poslovnog stajlinga kreirati i vrlo upečatljiv autfit za izlazak.

DRUGA GARDEROBA SA CRNO-BELIM DEZENOM

Verovatno najupečatljivije su svakako pantalone sa crno-belim kockicama. One vam mogu poslužiti da razbijete vašu klasičnu crnu ili belu majicu ili blejzer. Dovoljno upečatljive same po sebi ali ne i nametljive one vam mogu poslužiti kao inspiracija za nošenje vaših omiljenih crvenih sandala i slamnatog šešira. Takođe tu su opet i karirane košulje, top majice i bluze.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group