Kardigan koji je postao viralan na TikToku izgleda kao da pripada skupom dizajnerskom brendu

Kardigan koji će lako dati luksuznu notu vašem izgledu...

Do sada nesumnjivo svi možemo da priznamo da u ovoj eri mnogi od preovlađujućih trendova dolaze ne samo sa modnih pista, već i iz trendova koji postaju viralni na društvenim mrežama, posebno na TikToku kao i na Instagramu. I ne samo trendovi već i specifični komadi omiljenih, a pristupačnih, modnih brendova po kojima se influenseri ističu i postaju odmah viralni.

Na našu sreću, novi viralni modni komad sa TikTok-a je kardigan brenda Mango. Kardigan koji je "privukao" interesovanje modnih influensera i koji ga preporučuju za naše jesenje izglede zadovoljava standarde trenda tihog luksuznog i izgleda kao da pripada skupom dizajnerskom brendu. Pleteno tkanje džempera odaje utisak da je napravljen od tvida, klasičnog je kroja ima zlatnu dugmad i daje luksuznu notu vašem izgledu, dok u isto vreme pruža udobnost.

Ovaj konkretni Mango komad je možda postao viralan na TikTok-u, ali možete birati između drugih modnih brendova koji takođe u ponudi imaju slične kardigane sa različitim detaljima, u zavisnosti od toga koji odgovara vašem stilu.

U nastavku pogledajte kardigan koji je postao viralan na TikToku i gde možete pronaći slične modele.

@sincerelyshifa Obsessed with this @mango cardigan!! #getdressedwithme #mangocardigan #mangooutfits #outfitinspo ♬ Collide (sped up) - Justine Skye

 

H&M

 

Zara

Mango

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group