Kaputi i jakne koje vredi nabaviti pre početka proleća

Proleće je pred nama i naša pažnja se automatski usmerava ka novim trendovima sezone u nastojanju da izaberemo one koji odgovaraju našoj estetici i zaslužuju mesto u našoj garderobi.

Međutim, neposredno pre nego što krenemo u kupovinu, trebalo bi da napravimo još jednu listu za kupovinu koja će uključivati neke vanvremenske i neophodne komade za tekuću sezonu. Tipičan primer su jakne i kaputi.

Na kraju krajeva, proleće, kao prelazni period iz zime u leto, karakteriše mnogo promena temperature. Ova činjenica čini izbor idealnog kaputa veoma bitnim. Prvi je nesumnjivo trenč kaput, idealan za ovu sezonu. U slučaju da već imate bež kaput u svojoj kolekciji, predlažemo da investirate u neku posebnu boju poput maslinaste, žute ili pastelne nijasne. Sigurno je da će mantili u ovim neobičnim bojama osvežiti vaše prolećne autfite.

Teksas i kožne jakne su podjednako neophodne. Ove jakne savršeno odgovaraju prolećnoj sezoni, a vi ćete ih nositi godinama, jer je njihova stilska vrednost neprolazna. Bomber jakna je takođe komad vredan kupovine i jedna od najelegantnijih opcija za vaš kežual izgled. Spisak neophodne prolećne odeće upotpunićemo blejzerom. Predlažemo da nabavite neku neutralnu nijansu poput crne ili bež, kao i neku smeliju nijansu poput fuksije. Praktičan je, lak za nošenje i ide uz sve.

Naše predloge pogledajte u nastavku:

 #1 Trenč kaput

#2 Bomber jakna

#3 Kožna jakna

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thérèse H. (@tesshell)

#4 Teksas jakna

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Ruutu (@sofiaruutu)

#5 Blejzer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie (@leasy_inparis)

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group