Kaput sa leopard printom najmoderniji je komad jesenje sezone

U modi postoje stvari koje se dizajneri ne umore da vraćaju iznova i iznova. Leopard print je jedna od njih. Tokom svoje istorije, ovaj kontroverzni trend uspeo je da preživi mnoge modne uspone i padove: ili je bio na vrhuncu popularnosti i ostao tamo nekoliko sezona zaredom, ili čak bio uvršten u kategoriju modnih tabua. Uz nepravilno stilizovanje, leopard print može zaista izgledati vulgarno i učiniti stajling jeftinim, pa vam predlažemo da se zaštitite i inspiraciju potražite kod modnih dizajnera i influensera.

Vrhunac popularnosti leopard otisak imao je tokom devedesetih (ko bi u to sumnjao). Jedna od vrhunskih ikona stila ove decenije, Kejt Mos, učinila je leopard dezen svojim zaštitnim znakom. Izgleda da u garderobi supermodela ima najmanje desetak kaputa, bundi i drugih odevnih predmeta sa ovim smelim uzorkom. Kejt voli da kombinuje leopard sa crnim odevnim komadima i uvek uspeva da izgleda elegantno - savetujemo vam da zabeležite ovaj stilski i najsigurniji način nošenja ovog smelog otiska.

Izbegavajte druge otiske i jarke boje - bolje je da leopard bude glavni akcent vaše odeće i kombinujete ga sa jednobojnim odevnim kombinacijama ili mirnim tonovima.

Ove sezone leopard print ponovo je našao mesto u kolekcijama najprestižnijih modnih kuća.

Pregledali smo aktuelnu ponudu i izdvojili za vas najlepše modele koje možete otkriti u galeriji fotografija.

« 7 8 9 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group