Kako usvojiti luksuzni French Riviera stil

Duž obala Francuske rivijere okupane suncem, nalazi se svet pun sofisticiranog glamura i beskrajne elegancije.

Ovde se ženstveni stil pojavljuje kao veličanstvena kompozicija koja kombinuje bezvremensku sofisticiranost sa duhovnom obnovom. Sa večernjim ili jutarnjim izgledom, svaka žena koja šeta sunčanim ulicama ističe jedinstveno poglavlje u istoriji mode.

Među kultnim ikonama stila koje su došle do obala ovih krajeva, izdvaja se Brižit Bardo. Svojim večnim šarmom i dinamikom predstavlja duh slobodne i nepredvidive žene, koja kombinuje jednostavnost sa sofisticiranom prefinjenošću. A ko ne bi želeo da izgleda tako šik?

U nastavku vam otkrivamo komade za usvajanje ovog stila.

Klasične košulje

Klasične košulje ističu vrhunsku lakoću i prozračnu eleganciju koja karakteriše način života na Francuskoj rivijeri. Sa suptilnim prugama ili šarama, one nude osećaj bezvremenskog stila koji se pojavljuje svakim pokretom.

Svilene marame

Svilene marame su obavezne stvari u regionu. Sa luksuznim tkaninama koje se vežu oko vrata ili ručnog zgloba ili čak na glavi u kombinaciji sa parom velikih sunčanih naočara, stvaraju sliku dive u Kanu.

Bele farmerke

Bele farmerke odišu osećajem udobnosti i autentičnosti, otelotvorujući duh slobodne duše koja voli život i sunce. Meke teksture i udobnog kroja, ove farmerke su savršen izbor za sunčan dan na plaži u prvim danima leta.

Lagane haljine

Lagane haljine savršeno grle telo, naglašavajući neuporedivu ženstvenost. Roze, bele ili svetle nijanse ističu pravu lepotu svake žene.

„Tanga“ sandale

Tanga sandale mogu izgledati kao japanke, ali su nešto sasvim drugo. Sa kožnim kaiševima i minimalističkim stilom, postaće šik deo letnje garderobe.

Lanene suknje

Francuska rivijera bez lana ne bi mogla postojati. Bilo da se radi o košuljama, haljinama ili midi suknjama, biramo ultimativni trend i „odlazimo“ na jug Francuske na neko vreme.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group