Kako stilski kombinovati nijansu fuksije i narandžastu u jednom izgledu

Neočekivane i smele kombinacije boja su jedan od ključnih trendova sezone proleće/leto 2022. Ljubičastu i žutu već smo savladali i sada je vreme da izaberete izgled u roze i narandžastoj boji.

Definitivno dobitna kombinacija je „skandalozna” fuksija plus sočna narandžasta, koju su heroji uličnog stila više puta demonstrirali na ulicama modnih prestonica širom sveta. Ne dozvolite da vas eksplozija boja uplaši - ponavljanje ove kombinacije nije tako teško kao što izgleda.

Najlakši nivo je odabrati jednobojno odelo ili haljinu u jednoj od nijansi i dodati joj dodatke u drugoj. U sezonskim kolekcijama brendova kao što su MSGM, Bottega Veneta i Forte dei Marmi našlo se mesta za gotove kombinacije. Posebno nam se dopala mini haljina sa razigranim izrezima u struku, koja se takođe našla na listi vrelih letnjih trendova.

Za one koji su sigurni u svoje znanje, predlažemo eksperimentisanje. Široke pantalone niskog struka odlično će stajati uz krop top, rebrasta haljina idealno izgleda sa blejzerom, a svilena slip suknja savršeno će se kombinovati sa košuljom ili topom. Ne zaboravite na cipele: papuče sa platformom, sandale i klompe takođe treba da odgovaraju vašem stajlingu.

U galeriji pogledajte odevne komade koje možete kombinovati kako biste dobili moderne odevne kombinacije u eksplozivnim bojama.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group