Kako se obući za putovanje? Odgovor je u super udobnim pantalonama

Udobnost i stil ne samo u koferu!

Bilo da putujete avionom, vozom ili automobilom, udobnost je neophodna, ali stil takođe. Kako? Sa udobnim, širokim i modernim pantalonama.

Od cargo pantalona sa džepovima koje izgledaju sjajno u kombinaciji sa predimenzioniranom belom košuljom do izuzetno laganih modela u ženstvenim pastelnim nijansama koje se mogu nositi tokom celog odmora sa topovima i ravnim sandalama.

Tu su i kilote koje su u kombinaciji sa visokim potpeticama i kropom spremne da nas prate na večernji aperitiv kraj bazena. Dakle, kilote od prirodnih tkanina kao što su lan, pamuk i svila, ostaju vanvremenski komadi. A ako se bojite da će se naborati, ne brinite. Odeća za putovanje i odmor takođe dozvoljava nabore.

U galeriji vam predstavljamo svestrane pantalone koje možete nositi tokom putovanja, a takođe i kada stignete jer će se savršeno uklopiti sa vašim omiljenim letnjim majicama, košuljama i topovima.

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group