Kako se devojke oblače ove zime: 50 predloga sa Instagrama

Iako je hladno, one su u trendi odeći, a njihove trepavice nisu pokrivene ledom.

Trendi devojke uvek imaju vremena za šetnju u modernim kaputima i jaknama sa veštačkim krznom... Za inspiraciju, izdvojili smo najstilizovanije devojke sa Instagrama.

Možda ste još uvek ogorčeni zbog temperaturnih promena ali zima je ipak stigla. Neke devojke su to jedva dočekale, da bi pokazale svoje moderne odevne kombinacije. U hladnoj sezoni, eksperimentisati sa odećom je mnogo lakše nego tokom leta, tako da ne propustite ovu priliku i pokažite svoj stil.

Najpopularnije stvari u ovoj sezoni su naravno kaputi i jakne. Najbolje izgledaju u kombinaciji sa džemperima i rolkama, vunenim pantalonama, čizmama sa visokom petom i patikama. Devojke na Instagramu često poziraju u dugim kaputima i bundama. Naravno, one ne zaboravljaju na vunene šalove, kape i grube čizme. Animal print je jedan od glavnih trendova tako da nećete pogrešiti ako kratku leopard bundu nosite sa uskim crnim farmerkama ili olovka suknjama, crnom rolkom, cipelama sa malom petom i, na primer, kapom. Savršen dodatak bi bila mala torba i crne kožne rukavice.

Pogledajte našu galeriju i pronađite inspiraciju za hladnu sezonu!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group