Kako nositi gingham, a da ne izgledate kao... stolnjak za piknik

Kako se vreme zagreva i iščekivanje romantičnih piknika i letnjih odmora kuca na naša vrata, retro trend koji se snažno vratio je gingham.

Međutim, kako možemo usvojiti ovaj print, a da ne rizikujemo da izgledamo kao stolnjak za piknik?  

Gingham trend je počeo kao tradicionalni poljoprivredni obrazac u američkoj i britanskoj kulturi, koji se u početku koristio u radnoj odeći i u poljoprivrednim okruženjima. Kasnije, tokom 1950-ih, postao je popularan kao deo američke progresivne mode, uglavnom na muškim košuljama i ženskim haljinama. Od tada, gingham ponovo osvaja modu, postajući simbol letnjeg stila i pin up trenda, sa raznim ažuriranim verzijama u odeći, aksesoarima, pa čak i dekoraciji enterijera.

6 načina da nosite gingham i izgledate sjajano ovog leta.

Parisian Amour

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolorès (@dolorescfr)

Klasične midi haljine su možda najsjajniji način da nosite trend bez kič izgleda. Sa dužinom koja seže do ispod kolena, tankim bretelama i seksi, nepretencioznim stilom, ovakvu haljinu jednostavno kombinujte sa parom jednostavnih papuča i impresionirajte svojim izgledom.

Puffy And Romantic

S druge strane, obimni rukavi toliko privlače pažnju da gignam izgleda još elegantnije. Isprobaćemo ih ovog leta na košuljama i jednostavno ih kombinujemo sa farmerkama.

Femme Fatale

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolorès (@dolorescfr)

Gighnam ne može izgledati šarmantnije! Uz midi suknju i top od čipke, ženstvenost će dostići druge nivoe. Međutim, ako želite da ublažite izgled i učinite ga ležernijim, preko topa možete dodati klasični pleteni kardigan.

Denim Co-ord

To može biti potpuno gighnam izgled koji će vas neizbežno podsetiti na nešto sa piknika, ali kada ga odaberemo u obliku farmerki, pravi senzaciju svojim cool stilom. „Razbijamo“ monotoniju smelim aksesoarima i za kratko vreme imamo najupečatljiviju odeću.

Abstract Gighnam

Takođe, letnje maksi ležerne haljine nude alternativne dezene koje podsećaju na gighnam u najnovijoj verziji. I tako ih je lako kombinovati da bismo ih bez razmišljanja nosili.

Smells Like Summer

Naše omiljeno leto se bliži i možemo samo da se radujemo novim trendovima kupaćih kostima. Dakle, gighnam trend možda nije nešto sasvim novo, ali svakog leta će se snažno vraćati kako bi našim kupaćim kostimima dao retro dodir.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group