Kako nosimo bele pantalone: 35 neočekivanih modnih ideja

Bele pantalone su osnovni odevni komad koji zaslužuje mesto u garderoberu svake žene.

One pristaju svakom stilu, osvežiće svaki izgled i ništa manje nisu prilagodljive od univerzalnih crnih pantalona. Takođe, bele pantalone se sjajno uklapaju uz letnju odeću u vašem ormaru.

Našli smo 35 neočekivanih modnih rešenja za one dame koje su ponekad u nedoumici i ne znaju kako uklopiti bele pantalone sa ostatkom odeće iz ormara. Možda je najveća prednost belih pantalona ta, da jedan te isti par možete jednako dobro uklopiti za svakodnevne dnevne, ali i večernje izlaske. Za dan, preporučujemo da bele pantalone nosite sa jednostavnom majicom i patikama, a uveče udobne patike zamenite cipelama ili sandalama sa visokom štiklom, a kao glavni odevni komad izaberete elegantnu bluzu.

Ne zaboravite na glavne stvari - savršene bele pantalone treba da budu minimalističke, bez dekorativnih elemenata. Međutim, asimetrični kroj može se savršeno uklapiti u vaš ormar, pod uslovom da takav model nosite sa jednostavnim odevnim komadima.

Postoji bezbroj rešenja da ovog leta uskladite bele pantalone, a mi vam u galeriji fotografija predlažemo 35 modernih načina koji će vas inspirisati.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group