Kako najpoznatije influenserke nose prolećne kardigane

Stilske kombinacije sa pletenim kardiganima koji će doneti dašak obnove u vašu odeću.

Magija sveta mode je u tome da se nikada ne može predvideti koji će trendovi dominirati i vrlo često postoji osećaj iznenađenja. Trendovi koji su vladali godinama unazad ili za koje nismo mislili da će se vratiti u modne vesti, ponovo nalaze svoje mesto u garderobi moderne žene. Poslednjih godina među komadima koji su se vratili su pleteni kardigani.

Ovaj tako praktičan i svestran komad, koji se može nositi na različite načine, jedan je od protagonista prolećne odeće i to ne bez razloga. Možete da ga nosite uz farmerke, bele ili platnene pantalone, uz suknje različitih dužina, ali i isprobati razne stilske trikove poput slojevitosti ili „trenda uvezanih džempera“. Dragocena pomoć i inspiracija su opet kombinacije koje predlažu modne influenserke, koji po običaju svoje omiljene kombinacije objavljuju na društvenim mrežama, koje možemo ponovo kreirati na osnovu naše estetike, ali i komada koje imamo u sopstvenoj garderobi.

Kako zvezde Instagrama nose kardigane pogledajte u galeriji fotografija.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group