Kako da nosite haljinu ili suknju preko pantalona

Iako deluje jednostavno za postizanje savršenog izgleda uz ovaj stil, postoje određene smernice koje bi valjalo pratiti..

Dok većina žena ipak odabere neke duže tunike, one ne mogu da nadomeste ono što se dobija izborom interesantne haljine, naročito ako sve lepo iskombinujemo. Osim što odaje dobar ukus, poznavanje mode i snažan stil, ovakve kombinacije najčešće su i te kako udobne, a osim toga trenutno veoma su aktuelne.

Istovremeno, bez obzira da li izaberemo suptilniji ili nešto upečatljiviji stajling, haljina ili stilizovana suknja preko pantalona mogu i da predstave fantastičnu transformaciju iz leta u jesen. Ono što je ključno kod ovakvih kombinacija jeste umeren odnos dužine haljine u odnosu na materijal pantalona, kao i odabira obuće. Možda najsuptilniju varijantu kreiraju haljine ili suknje koje su blago providne i daju osećaj lakoće pokreta.

Dakle, izbor materijala je ključan. Ukoliko želite ležerniju kombinaciju birajte lagane materijale koji će vam dosta pomoći da to postignete. Za elegantniji izgled bitno je da odaberete modele koji skreću pažnju na strukturu, ali i vašu figuru tako da ne budu presudni. Ujedno, greške se teško dešavaju ako za eleganciju izaberete tamnije boje, a naročito crnu. Istovremeno, za takav izgled nije na odmet da pantalone za koje se odlučite budu uzane i prate oblik vaših nogu.

Dužinu haljina ili suknji obavezno kombinujte sa dužinom obuće. Kraće varijante dozvoljavaju dublje čizme ili cipele i orbnuto. Printovi moraju da upotpunjuju ostatak i ukoliko niste sigurni da ćete izabrati najbolju kombinaciju, držite se zlatnog pravila - jedan odevni predmet ima print, ostali su jednobojni.

Detalji su ključni za postizanje savršenog izgleda uz jaknice, blejzere, kardigane i brojne druge izbore koje poželite. No, gledajte da ne preterate - što više garderobe podrazumeva manje nakita ili barem slabije uočljive modele jer je u tom slučaju vaša kombinacija ključna i ništa ne sme previše da skrene pažnju sa nje.

Uživajte, pustite maštu i pronađite vaš savršen izgled u galeriji fotografija.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group