Moda - Trend

Kako da nosite Converse patike u 2021. godini?

Ništa ne može tako dobro da poljulja modni svet kao jedne obične patike.

Dobro ne baš obične, jer malo je toga običnog u priči o jednim konversicama. Dakle, Converse patike su ponovo u centru pažnje. I dok za neke od nas nikad nisu ni prestajale da budu, drugi će tek ove godine imati priliku da otkriju njihovu lepotu, noseći ih uz mnoštvo zanimljivih odevnih kombinacija. Godina 2021. je kako se čini idealna za spoj ležernog i elegantnog stila. Ako se pitate kako da nosite Converse patike u godini koja je pred nama i pri tom izgledate vrlo privlačno ostanite sa nama u redovima koji slede.

 

Jedan od načina na koji možete da istaknete svoju ljubav prema ovim ikoničnim patikama jeste da ih nosite uz pantalone na peglu sa podrvnutim nogavicama i klasičan blejzer. Upravo ove patike omogućiće vam da kreirate fantastičan sportsko-poslovni izgled. Ako s druge strane volite monohromatske stajlinge, bele duboke konversice vam mogu poslužiti kao savršen završetak vašeg kompletnog ujednačenog izgleda. Međutim ako težite ka nekim neutralnim isprepletanim bojama poput bež, krem, sive, bele i boje slonove kosti, i njih možete da oplemenite ovim patikama.

Ukoliko ste više raspoloženi za klasičnu crno-belu varijantu predlažemo vam da potražite oversized beli džemper i crnu dugu suknju uz crne Converse patike. Ležerno, ženstveno i vrlo šik u isto vreme. A budući da su ove godine u fokusu pastelne boje, i one vam mogu biti inspiracija za nošenje vaših omiljenih konversica. Možete čak odabrati i neke živopisnog kolora kako bi još više istakli njihovo prisustvo.

A ono što nikako ne bi trebalo da popustite je poigravanje sa šablonima, jer vam moderne varijante Converse patika daju mnoštvo mogućnosti. Nosite ih uz svoj omiljeni kaput sa printom, uz klasičnu crnu haljinu, džemper haljinu ili farmerke iscepane na kolenima i istaknite svoj specifičan ukus.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group