Moda - Trend

Jesenji stajling uz senzualne prugaste pantalone

Malo je reći da jedan naizgled sasvim jednostavan uzorak može u velikoj meri da promeni izgled odevnog predmeta.

Bilo da su u pitanju tufnice, animal printovi ili prugice, učinak je jedinstven. Svaki komad garderobe sa printom na sebi početak je jedne lepe priče. On vam daje mogućnost da budete primećeni i svakako zapamćeni. Našu današnju temu posvećujemo prugicama, i to ne bilo gde već na ženskim pantalonama. Ako želite da istaknete svoj istančan ukus ove jeseni, prugaste pantalone su detalj koji vam je neophodan.

Na raspolaganju vam je mnoštvu krojeva, od sasvim uskih, do zvonastih, vrećastih, pantalona sa pojasevima i onih sa iskrzalim krajevima. Svakako budući da je retro efekat u kraju, ne propustite priliku da uskočite u prugaste pantalone dubokog struka, koje izgledaju tako šik. Nakon izbora kroja, sledeća stavka je izbor boje, zahvaljujući čemu ćete biti u mogućnosti da kreirate elegantan, ležeran, sportski ili poslovni stajling. Kako da ih nosite uz druge odevne predmete, saznajte u redovima koji slede.

PRUGASTE PANTALONE SA DUKSEVIMA I DŽEMPERIMA

Ako ste u potrazi za svakodnevnim autfitom, koji će odgovarati vašoj potrebi za ležernošću, odaberite crni široki džemper, prugaste crno-bele pantalone i bele patike. Monotoniju ove pojave možete da razbijete uz pomoć crvene tašne i naočara u istoj boji. Za vrlo elegantan i ujedno romantičan izgled odaberite roze majicu ispod koje će se nazirati bela košulja, a koja u donjem delu zahteva prisustvo crno-belih pantalona.

PRUGASTE PANTALONE UZ BLEJZERE, JAKNE I KAPUTE

Perfektan poslovni izgled možete da postignete kombinujući crni kaput sa crnom bluzom i prugastim crno-belim pantalonama. Otmeni i šik u isto vreme. Ako volite opuštenije varijante odevanja smeđa kožna jakne i cipele, odlično će se slagati sa vašim plavo-belim prugastim pantalona.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group